Най-после дългоочакваната новина от Москва зарадва всички туристически дестинации. От

...
 Най-после дългоочакваната новина от Москва зарадва всички туристически дестинации. От
Коментари Харесай

Отварят небето за руските туристи. Ще дойдат ли?

 

Най-после дълго чаканата вест от Москва зарадва всички туристически дестинации. От 1 август Русия връща интернационалните полети, съобщи министър председателят Михаил Мишустин, представен от РИА Новости.

Първоначално те ще изхвърчат единствено от три града – Москва, Санкт Петербурт и Ростов на Дон.

Преди седмица представителят на Кремъл Дмитрий Песков съобщи, че държавното управление обмисля отваряне на въздушните граници, само че съобщи, че е още рано да каже по кое време, тъй като се водят интензивни диалози.

До дни ще станат ясни и първите страни, до които ще могат да летят руснаците. Преди 10 дни министерството на превоза на Турция разгласи, че е договорило обновяване на полетите с Русия, само че представители на Кремъл отхвърлиха да го потвърдят.

От 8 юни Мишустин позволи наруснаците да пътуват отвън Русия единствено за работа, обучение, лекуване или среща с родственици.

Русия приключи интернационалните полети на 27 март, само че има много изключения, които се водят като полети по предписание на държавното управление. В Италия и Испания дребни джетове на съветски олигарси от месеци кацат по летищата.

 

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР